Striplac

DE NAGELLAK OM UIT TE KLEDEN!

Welkom bij de lakrevolutie van het jaar! Bij de wereldwijd unieke nagellak, die zich tot 10 dagen houdt zonder te splijten en geen enkel oplosmiddel of nagellakremover ter verwijdering nodig heeft. Striplac wordt gewoon losgetrokken, wanneer de kleur gewisseld moet worden. En: eenmaal losgetrokken, is de blote natuurlijke nagel daaronder gezond en onbeschadigd. Wat zich als lakwonder voor lijkt te doen, is een baanbrekende technologie van alessandro International. En dat terwijl Striplac zo eenvoudig in het gebruik is – simpelweg aanbrengen zoals gewone nagellak en in de LED-lamp 60 seconden laten uitharden – klaar!

OVERZICHT VAN DE VOORDELEN

  • Peel-off verwijderen
  • Zonder oplosmiddel / aceton
  • Houdt zich tot 10 dagen
  • 60 sec. onder LED uitharden – geen droogtijd
  • Gloss tot de laatste dag
  • Krasbestendig – geen splijten
  • Beschermt & verstevigt de nagel
  • Eenvoudig aanbrengen

PRODUCTOVERZICHT

STARTER KIT

De Starter Kit bevat alle producten die voor Striplac UV-lakken nodig zijn, inclusief een handige UV-LED-lamp voor het snelle uitharden van Striplac nagellakken. Eenmaal van deze kit voorzien, kan men verdere kleuren daaraan toevoegen. Striplac houdt zich tot 10 dagen zonder splijten, hardt in 60 sec. uit en wordt voor het wisselen van kleur simpelweg van de natuurlijke nagel losgetrokken.

REINIGINGSPADS

Speciale pads voor het reinigen van de natuurlijke nagels vóór het lakken met Striplac en als afsluitende reiniging na de laatste laklaag – voor een stralende glans op de nagels.

CORRECTIESTIFT

Correctiestift met reinigende punt voor het verwijderen van lakfouten vóór het uitharden in de LED-lamp.

PEEL-OFF ACTIVATOR

Striplac Peel-Off Activator is een verzorgend aanvullend product, dat het verwijderproces van Striplac vooral bij droge nagels versnelt. Vóór het lostrekken met een penseel rondom de nagelranden aanbrengen, 5 min. laten intrekken. Na het lostrekken de handen wassen voordat Striplac opnieuw wordt aangebracht.

TWIN COAT

Onder UV- / LED-licht uithardende onder- & bovenlak voor een langdurige, krasbestendige en intensief glanzende kleurlakering met Striplac.

KLEURLAK

Speciale kleurlak die onder UV- / LED-licht direct uithardt en naar wens weer van de nagel kan worden losgetrokken.

STRIPLAC VIDEO